View Poll Results: What do you think about the new Robotics India ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Awesome, i love it

    15 40.54%
  • Good Work , High time it was done

    11 29.73%
  • Nice, But could be better

    5 13.51%
  • I like the old one better

    2 5.41%
  • Bring back the old Ri !!!

    4 10.81%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: All New Robotics India

  1. #1

    Default All New Robotics India

    Welcome to an all new robotics India , We hope you like it. If you have any ideas and suggestions to improve the user experience even more please do speak out.

  2. #2
    Administrator T-1000 rao's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    New Delhi
    Posts
    833
    Blog Entries
    2

    Default

    This is a test message.

  3. #3
    Senior Member T-1000 akshay66's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Delhi
    Posts
    472

    Default

    Its a bit confusing at starting but but i'll get used to it.

    Nice work!!!
    Redefine it your way!!!!

  4. #4
    Administrator T-1000 rao's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    New Delhi
    Posts
    833
    Blog Entries
    2

    Default

    Quote Originally Posted by akshay66 View Post
    Its a bit confusing at starting but but i'll get used to it.

    Nice work!!!

    If there are any problems with the current interface, please let us know. We need your feed back and suggestions.

    Rao

  5. #5
    Administrator T-1000 vikas's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Delhi
    Posts
    1,922
    Blog Entries
    14

    Default

    Yes please let us know what you guys are missing , we will be putting things back online slowly though.
    Vikas Patial

  6. #6
    Senior Member T-1000
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Agra, India
    Posts
    406

    Default

    Nice job!

    But:
    1. The Search is broken. "Robot" returned just 4 results.
    2. The India map on the logo has a chunk of J&K missing - Aksai Chin.
    :-)
    --
    Mohit Mahajan,
    www.BioZen.co.in

  7. #7

    Default

    Map fixed , Search indexes regenerated ... try searching for something again. Robot keyword will work when cache is cleared.

  8. #8
    Senior Member T-1000
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bangalore
    Posts
    728
    Blog Entries
    7

    Default

    did you clear the old inbox??

    and the avatars.. its not showing up. And the field to add custom avatar is missing (??) or did I miss it

    good work anyway..
    .... I didnt do it ! ....

  9. #9
    Administrator T-1000 rao's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    New Delhi
    Posts
    833
    Blog Entries
    2

    Default

    Yes, the old inbox haven't been transferred. Also, if you check the Settings link on the top left of the screen, you will find the Edit Avatar section in the following page where you will find the custom avatar selection. Great to see you back Allbits.

  10. #10

    Default

    i really appreciate the hard work, admins have put in for this lovely upgrade. Thank You Admins

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •